Jerôme van de Sande schrijft

Omdat er rondom een Tour de France ook altijd veel mooie verhalen te schrijven zijn, hebben we besloten om Roois enige echte razende reporter en columnist Jeroen ook een plek binnen deze site te geven.

Jeroen zal de Tour en het Tourspel van commentaar voorzien, en daarnaast kunt u enkele columns van hem verwachten


Klaske Loefen

Even niets over de etappe van vandaag, ondanks het feit dat ik eindelijk meer dan tien punten gepakt heb. Even iets heel anders....Terwijl ik mijn naam aan het zoeken was tussen de andere achthonderdvijftien viel mij meteen iets op; de namen. Ik heb iets met namen. Al jaren watertand ik van de meest ludieke namen. Vooral in de sportwereld kom je er veel tegen. Oekie Oekema, Bok de korver, Bauke Mollema, Karin Ruckstuhl enz enz. Op een of andere manier word ik er door geboeid, vandaar dat het even duurde voor ik Jeroen van de Sande zag staan.

Wat voor namen kwam ik dan tegen en ook interessant; waar komen ze allemaal vandaan? Mijn research leverde het volgende op:
Ike Simonlini uit Den Haag, Arjan Hoekzema uit Nijmegen, Rene Widdershoven uit Haarlem, Theo van de Bolt uit Zeeland, Servaas Verhofstadt uit Gemert, Ingo Rigters uit Mill, Lennart Elgershuizen uit Amsterdam, Damie van Vianen uit Helvoirt, Joost Lodewikus uit Boekel, Jan Laurant uit Wijchen, Yalli van de Mortel uit Den Bosch, Jeroen Schuddeboom uit Eindhoven,

En als slagroom op de taart....Klaske Loefen uit Berghem.

Wij Rooienaren moeten het doen met namen als: Jos van de Burgt, Jan van de Laar, Henk van Dijk, Martin van Rooij en Tiny van de Heijden. Niks mis mee, maar volgens mij begrijpen jullie mijn punt. Ik ben blij dat er zoveel buitendorpse deelnemers zijn, anders was de lijst wel heeeel erg saai. 

Blog 'Jeroen'

Archief


Het Rooise Tourspel - Organisatie: Stichting RooisTourspel - Ontwerp en ontwikkeling: IIZY online software Hosting: IIZY online software