Het reglement

Reglement

Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar €10,- per deelnameformulier. Minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Gebruik daarom niet de namen van je kinderen op in inschrijfformulier om vervelende situaties te voorkomen.

Wat moet je raden?
De bedoeling is om die 15 renners te raden waarvan jij verwacht dat deze vaak bij de eerste 10 in een etappe zullen eindigen. Ook moet je raden wie volgens jou de gele, groene & bolletjestrui wint. Verder geef je 2 reserverenners op voor het geval er renners niet starten in de eerste officiële etappe. Bij uitvallen van een renner tijdens of na de eerste etappe komt er geen vervanger voor in de plaats. De behaalde punten van die uitvaller blijven wel geldig voor het totaalklassement. Iedere deelnemer is verantwoordelijk voor controle van zijn/haar eigen lijst. Controleer daarom je lijst op www.rooistourspel.nl. Reageren kan via info@rooistourspel.nl. Respecteer wel dat de verwerking van eventuele aanpassingen even op zich kan laten wachten. Je ontvangt altijd bericht.

Hoe verdien je punten?
Als een van jouw renners bij de eerste 10 eindigt in een etappe krijgt hij volgens onderstaande verdeling punten:
1e plaats 15 punten
2e plaats 12 punten
3e plaats 10 punten
4e plaats 7 punten
5e plaats 6 punten
6e plaats 5 punten
7e plaats 4 punten
8e plaats 3 punten
9e plaats 2 punten
10e plaats 1 punt

Extra punten voor het eindklassement:
Gele trui 30 punten
Groene trui 20 punten
Bolletjes trui 10 punten

Waar vind je de uitslagen?
Het klassement wordt iedere dag bijgewerkt en gepubliceerd op www.rooistourspel.nl

Wie is de winnaar?
De winnaar is uiteraard degene die de meeste punten heeft verzameld. De officiële uitslag van teletekst is bepalend. Bij onvoorziene omstandigheden beslist de organisatie van Het Roois Tourspel. 

0 Puntenlijst:
Net als vorig jaar hebben we een mooie prijs voor degene die een lijst inlevert waarmee 0 punten worden behaald. 

#rooistourspel

Twitter is momenteel niet bereikbaar..

Het Rooise Tourspel - Organisatie: Stichting RooisTourspel - Ontwerp en ontwikkeling: IIZY online software Hosting: IIZY online software