Reglement

Reglement 2022

Er mogen MAXIMAAL 5 LIJSTEN PER DEELNEMER worden ingeleverd.

Het inschrijfgeld bedraagt €12,50 per deelnameformulier. Minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar, gebruik daarom niet de namen van je kinderen op het deelnameformulier! Dit om vervelende situaties te voorkomen. Inschrijven gaat volledig digitaal via onze website www.rooistourspel.nl en dat geldt ook voor het betalen. Inschrijven kan tot donderdagavond 30 juni 00.00u via onze website. Na deze tijd wordt de site gesloten en worden de lijsten automatisch ingeladen in het spel.

Wat moet je raden?
De bedoeling is om die 15 renners te raden waarvan jij verwacht dat deze vaak bij de eerste 10 in een etappe zullen eindigen. Ook moet je raden wie volgens jou de gele, groene & bolletjestrui wint. Verder geef je maximaal 3 reserverenners op voor het geval er renners niet starten in de eerste officiële etappe. Bij uitvallen van een renner tijdens of na de eerste etappe komt er geen vervanger voor in de plaats. De behaalde punten van die uitvaller blijven wel geldig voor het totaalklassement. Iedere deelnemer is verantwoordelijk voor controle van zijn/haar eigen lijst.

Alle renners met rugnummer vind je vanaf donderdag 30 juni op teletekst, http://www.letour.fr en in de dagbladen.

Hoe verdien je punten?
Als een van jouw renners bij de eerste 10 eindigt in een etappe krijgt hij volgens onderstaande verdeling punten:

 

1e plaats           15pnt               4e plaats           7pnt                 7e plaats 4 pnt        10e plaats         1pnt

2e plaats           12pnt               5e plaats           6pnt                 8e plaats 3 pnt

3e plaats           10pnt               6e plaats           5pnt                 9e plaats 2 pnt


Extra punten voor het eindklassement:            EXTRA PRIJSVRAAG: Indien je er in slaagt

Gele trui           30 pnt                                   een lijst in te leveren die precies 0 punten oplevert,

Groene trui       20 pnt                                   dan verdien je hiermee een hele mooie geldprijs, bij

Bolletjes trui     10 pnt                                   meerdere winnaars wordt de prijs gedeeld.                                                        

Waar vind je de uitslagen?
Dagelijks worden alle standen bijgewerkt en gepubliceerd op www.rooistourspel.nl. De dagwinnaars worden bekend gemaakt via de site, Twitter http://www.twitter.com/rooistourspel en Facebook www.facebook.com/rooistourspel.

Winnaar

De winnaar is uiteraard degene die de meeste punten heeft verzameld. Als een renner achteraf gediskwalificeerd wordt, blijven zijn behaalde punten toch geldig. De officiële uitslag van teletekst is bindend. Bij onvoorziene omstandigheden beslist de organisatie van het Roois Tourspel.